СЦДП призовава граждани, фирми и организации да станат част от благотворителната кампания „Посади надежда“, като закупят живо коледно дръвче

17 Dec
2019

Остават още няколко дни, в които граждани, фирми и организации могат да закупят живи коледни дръвчета, осигурени от Държавните горски стопанства и така да станат част от благотворителната кампания „Посади надежда“. Съвместната инициативата на МЗХГ и Фондация „Искам бебе“ има за цел да подпомогне семейства с репродуктивни проблеми. По пет лева от всяка закупена елхичка се даряват за каузата, а дръвчетата могат да бъдат засадени обратно в природата през пролетта.
Благотворителната продажба на живи елхи ще продължи до 23 декември в следните пунктове в обхвата на СЦДП:
ДГС Габрово – гр. Габрово, ул. „Минзухар“ №1;
ДГС Болярка – гр. В. Търново, бул. „България“ №23;
ДГС Разград – гр. Разград, ул. „Черна“ №34;
ДГС Буйновци – гр. Г. Оряховица, площад „Г. Измирлиев“ №2;
ДГС Силистра – гр. Силистра, ул. „Добрич” №55.
Северноцентралното държавно предприятие – Габрово и териториалните му поделения, участващи в кампанията, отправят призив към своите партньори, към различните организации, както и към всички граждани, да станат част от инициативата, залагайки за празниците на живо коледно дръвче.
Освен благотворителното набиране на средства, това е и проява на загриженост към природата. Екипът на СЦДП се надява все повече хора да избират за своята празнична украса, не отсечени дръвчета, а живи елхи, които след това могат бъдат засадени.
КОНТАКТИ

гр. Габрово 5300
ул. „Бодра смяна” 3
тел. 066 800 077
факс: 066 800 094
e-mail: office@scdp.bg

Работно време:
от понеделник до петък
от 8,30 до 17,00 ч